Politica de confidentialitate

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Madalina Margarit în calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului https://www.madalinamargaritpsihoterapeut.com, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site în vederea informarii sau cererii de oferta referitoare la serviciile noastre.

 

În conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulatie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), Madalina Margarit are obligatia de a prelucra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Madalina Margarit se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului https://www.madalinamargaritpsihoterapeut.com prin completarea unui formular, trimiterea unui email  sau apelarea unuia dintre numerele de telefon puse la dispozitie.

Scopul acestor termeni si conditii este sa va explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Suntem constienti ca datele cu caracter personal va apartin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta, pe servere securizate si sa le prelucram cu atentie. 

Toate paginile Site-ului sunt proprietatea Madalinei Margarit. Pentru ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti.

Ce informatii colectam 

Vom fi nevoiti sa va cerem anumite date personale, pentru a va putea oferi cel mai concret raspuns sau oferta de servicii, atunci cand acestea sunt solicitate de dvs prin intermediul website-ului https://www.madalinamargaritpsihoterapeut.com, adreselor noastre de email sau prin apelarea unuia dintre numerele de telefon puse la dispozitie.

Noi sau terte parti vom colecta de asemenea alte date personale despre dvs sau dispozitivele utilizate de dvs pentru accesarea website-ului nostru. Facem acest lucru utilizand cookies. Pentru mai multe detalii, va rugam cititi Politica de cookies.

Date de Contact                

Atunci cand ne trimiteti o solicitare pentru a ne intreba despre serviciile pe care vi le putem oferi, va vom cere anumite date de contact. Datele de contact pot include unele sau toate dintre urmatoarele: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, numele societatii comerciale, emailul societatii comerciale.

Date despre Dispozitive

Colectam de asemenea, in mod automat, date referitoare la vizita dvs pe website-ul nostru. Aceste date pot include unele sau toate dintre urmatoarele: date referitoare la tipul dispozitivului utilizat (smartphone, tableta, laptop) – locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii în legatura cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit website-ul nostru, rezolutia ecranului, date despre sistemul de operare si browserul utilizat.

Datele despre tipul dispozitivului utilizat, browserului si rezolutia ecranului sunt colectate in mod automat de catre Google, iar acestea sunt utilizate de catre noi pentru a optimiza modul in care se afiseaza paginile websiteului pentru diferite tipuri de dispozitive – datele sunt anonime si nu pot fi utilizate pentru a va identifica pe dvs ca persoana individuala.

Modalitati de colectarea de date cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi colectate prin urmatoarele modalitati:

Scopul colectarii datelor

Atunci când ne furnizati datele cu caracter personal, Madalina Margarit le va utiliza în urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

  • pentru a va trimite oferta personalizata de servicii, ca raspuns la solicitarea dumneavoastra;

  • pentru intocmirea formalitatilor si a documentelor necesare contractarii sau vanzarii de servicii (facturi, contracte)

  • transmiterii de oferte si alte informatii, prin adresa de email, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la serviciile noastre

 

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

Madalinna Margarit poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrarii în urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;

  • realizarii de informari în scopuri proprii.

Cui dezvaluim datele dvs personale

Nu vom vinde, schimba, sau distribui in orice fel datele tale personale, fara acordul tau explicit, cu exceptia solicitarilor legale, conform prezentei politici de confidentialitate.

Madalina Margarit poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna-credinta în care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Madalinnei Margarit şi ale site-ului https://www.madalinamargaritpsihoterapeut.com/, actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

De asemenea, putem dezvalui date cu caracter personal catre terte companii pentru sustinerea activitatilor publicitare (Newsletter, Adwords, Facebook, Instagram, Analytics, Agentia WEB, Hotjar, Mailchimp, Furnizorul Serviciului de SMS, Google, Search Console, Yahoo, etc.), organisme financiare, entitati care lupta impotriva fraudei, furnizori de servicii tehnologice, cu care avem incheiate contracte cu clauze de confidențialitate.

Atunci când Madalina Margarit este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Madalina Margarit va furniza datele dvs personale, asa cum sunt enumerate mai sus, angajatilor societatii sau tertelor parti, in scopul realizarii serviciilor solicitate.

Drepturile dvs cu privire la modul in care utilizam datele dvs personale

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamântul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Madalina Margarit numai in scopurile pentru care acestea au fost oferite.

Daca doriti retragerea consimtamantului, actualizarea datelor sau stergerea definitiva a datelor dumneavoastre personale, acest lucru se poate face oricand, prin trimiterea unui email la madalina.margarit@gmail.com, în vederea exercitarii drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR.

  1. Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Regulament, respectiv: 

  • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, articolul 13 și 14 din Regulament;

  • de acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, articolul 15 din Regulament;

  • de rectificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal articolul 16 din Regulament;

  • de stergere (“dreptul de a fi uitat”) a datelor personale, articolul 17 din Regulament;

  • de a obtine restrictionarea prelucrarii, articolul 18 din Regulament;

  • la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament;

  • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor în conditiile  legii-în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit si fara justificare, articolul 21 din Regulament;

  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri articolul 22 din Regulament;

  • de a depune o plângere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP , articolul 77 din Regulament;

  • de a vă adresa justitiei în cazul în care s-au constatat încalcari ale legislatiei în materie, articolele 78 – 79 din Regulament.

 

Va puteti exercita aceste drepturi trimitând un e-mail la madalina.margarit@gmail.com.

Prevederi speciale legate de minori 

Minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul  https://www.madalinamargaritpsihoterapeut.com decât daca aceasta se realizeaza în numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauza, conform legii.

Minorii care au implinit vârsta de 14 ani pot solicita servicii sau primi comunicari de la Madalina Margarit numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în conditiile legii, si având în vedere cele de mai sus.

 

Durata prelucrarii datelor 

Va fi determinata în general de momentul exercitării dreptului dumneavoastra la opozitie, în conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul   European nr. 679/2016. De asemenea, Madalina Margarit poate stoca datele cu caracter personal pe o perioada de 1 an de zile, în scop probatoriu și de arhivare.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai îndelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, îmbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata

.

Contactati-ne

Daca aveti nelamuriri sau intreabari cu privire la Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, sau daca doriti sa va exercitati drepturile dvs descrise mai sus, ne puteti contacta la adresa de email madalina.margarit@gmail.com.

POLITICA DE COOKIES

Ce este un cookie?

Un “cookie” (“browser cookie”, “HTTP cookie” sau “internet cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si cifre, ce poate fi stocat pe terminalul utilizatorului (computer, mobil sau alt echipament de pe care se acceseaza Internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Safari) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Durata de existenta a unui cookie este determinata.

De ce folosim cookies?

Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este utilizata pentru a colecta informatii ca: tipul de browser, sistemul de operare etc. Folosim cookies pentru a îmbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a întelege mai bine modul în care vizitatorii îl utilizează.

Cookie-urile noastre permit identificarea în timp a utilizatorilor care au mai vizitat site-ul nostru, fara a compromite datele cu caracter personal. Pentru a va oferi cele mai bune servicii, vom folosi atat cookie-uri „permanente”, cat și „cookie-uri de sesiune”.

Cookie-urile permanente servesc la a va oferi o navigare mai buna pe site-ul nostru.
Dezactivarea acestor cookie-uri nu afecteaza posibilitatea utilizarii site-ului.

Datele stocate în cookie-urile de sesiune sunt valabile numai pentru vizita dumneavoastra curenta si ofera posibilitatea utilizarii depline a serviciilor disponibile pe site-ul nostru.

Ce tip de cookie-uri utilizam:

Cookie-urile strict necesare

Acestea sunt cookie-uri esentiale care va permit sa navigati pe site-ul nostru si ss folositi caracteristicile sale. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii despre dumneavoastra care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a înregistra activitatea pe internet.


Cookie-urile de performanta

Acestea colecteaza informatii despre modul în care folositi website-ul, care sunt paginile vizualizate cel mai des si daca întâmpinati mesaje de eroare. Acestea nu colecteaza informatii care va pot identifica, toate datele fiind anonime. Cookie-urile de performanta sunt folosite doar pentru a îmbunatati modul în care functioneaza site-ul.

Cookie-uri privind functionalitatea

Acestea înregistreaza alegerile pe care le faceti (cum ar fi limba preferata) si as ofera caracteristici de utilizare personalizate. Ele pot înregistra modificarile pe care le-ati facut pe site. Informatiile pe care le colecteaza pot fi facute anonime. Ele se refera strict la website-ul nostru și nu pot urmari alte website-uri pe care le vizitati.

Cookie-urile de directionare

Acestea va furnizeaza anunturi sau mesaje relevante în conformitate cu interesele dumneavoastra. Uneori cookie-urile de directionare sunt legate de alte site-uri, cum ar fi Facebook.

Cele patru categorii de cookie-uri  sunt clasificate fie ca temporare (cookie-uri de “sesiune”) sau pe termen mai lung (“cookie-uri permanente”).

Cookie-urile de “Sesiune” înregistreaza actiunile dumneavoastra într-o singura sesiune de navigare. Aceasta “sesiune” începe atunci când pagina este deschisa si se termina atunci când este închisa. Atunci cookie-urile sunt sterse pentru totdeauna.

Cookie-urile “Permanente” sunt cele care ramân pe telefonul sau computerul dumneavoastra pentru o anumita perioada de timp. Ele sunt activate automat atunci când vizitati din nou un anumit site.

O alta clasificare între cookie-uri se face în functie de sursa acestora: cookie-uri “primare” sau  cookie-uri “terte parti”. Cookie-urile “primare” sunt create de catre site-ul  pe care îl vizitati, iar cele “terte parti” sunt create de catre un alt site decât cel vizitat. Site-ul https://www.madalinamargaritpsihoterapeut.com permite cookie-uri terte-parti doar din partea site-urilor aprobate de catre companie.

 

Cum pot opri cookies?

Browserul poate fi configurat astfel încât sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea cookie-urilor poate duce, însa la îngreunarea accesarii paginilor web ale site-ului sau la imposibilitatea de înregistrare sau de folosire a unor functii care necesita înregistrarea sau colectarea de informatii. Setarile referitoare la cookies pot fi modificate oricând.

Daca nu doriti cookie-uri, puteti modifica setarile browser-ului (pentru informatii, consultati sectiunea „Ajutor” din bara de meniu a browser-ului dumneavoastră). Cookie-urile deja stocate pe computerul dumneavoastra pot fi eliminate prin ștergerea datelor temporare de navigare.

Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org  sau http://www.youronlinechoices.com/ro.