Despre

Mădălina Mărgărit

         Sunt atestata de catre Colegiul psihologilor ca psiholog clinician din 2009 si psihoterapeut  cu specialitatea psihoterapie psihanalitica din 2019. Sunt membra a Asociatiei Romane de Psihoterapie Psihanalitica si sunt psihoterapeut in formare in cadrul Fundatiei Romano-Olandeze de Psihoterapie Psihanalitica.

         Dincolo de o reală dorință de a ajuta, am o curiozitate despre oameni, despre cum funcționează și ce îi face să meargă înainte.

Psihologia nu m-a învățat tipare și nici cum să manipulez oamenii. M-a învățat însă că suntem toți diferiți și că pentru a cunoaște fiecare om este nevoie de timp, atenție, interes real și curiozitate.

         Psihoterapia psihodinamică este o metodă ce țintește schimbări profunde ale persoanei ca întreg. Din acest motiv este un proces ce poate fi îndelungat în funcție de scopul individual al fiecărei persoane ce vine în terapie. Mintea umana este inteleasa din componentele ei atat constiente cat si inconstiente. Ca si terapeut focusez atentia catre relatiile din trecut cat si cele prezente si nu in ultimul rand relatia intre mine si clientul din cabinet, fiecare dintre acestea pot contine elemente ce formeaza tipare de gandire si comportament ce sunt relevate pentru o intelegere profunda. Terapia și modul în care eu o gândesc își dorește o îmbunătățire semnificativă a stării generale de bine, o mai mare rezistență la frustrare și o capacitate mai eficace de gestionare a evenimentelor de viață cotidiene sau semnificative. Dincolo de aceste considerente generale insa, fiecare om vine cu o cerinta mai mult sau mai putin specifica in terapie, scopul va fi in primul rand ajutorul in directia ceruta de client.

IMG_8426.jpeg
Experiență

Sunt psihoterapeut 

Am început un program de formare în psihoterapie psihanalitică în 2017. Sunt atestata de catre Colegiul psihologilor ca psiholog clinician cu atestat numărul 07584 din 30 mai 2009 si psihoterapeut  cu specialitatea psihoterapie psihanalitica cu atestat numărul 2539 din 31 octombrie 2019. Sunt membră a Asociației Române a Psihoterapiei Psihanalitice din mai 2019. Am  făcut voluntariat la spitalul Obregia sectia II în 2008 - 2009. Am lucrat cu copii din centre de plasament scriindu-mi lucrarea de dizertatie despre tulburările de atașament.

Calificări

2017 - 2021

Formare psihoterapie psihanalitică în cadrul FROPP - Fundația Româno-Olandeză de Psihoterapie Psihanalitică

2013 - 2020

Corporație domeniul farmaceutic - studii clinice

2011 - 2012

Anglia - azil de bătrâni

2008 - 2010

Master psihologie clinica 

2007 - 2009

Formare psihoterapie psihanalitică în cadrul FROPP - Fundația Româno-Olandeză de Psihoterapie Psihanalitică

2009 - 2010

Studiu practic cu copii din centre de plasament organizat de FICF

2008 - 2009

Voluntariat în cadrul spitalului Obregia, secția II

2005 - 2008

Facultatea de psihologie - licențiată